Info

Galleri

Hos Bangs har vi igennem tiden, leveret mange forskellige løsninger af hønsehuse

Her kan du finde inspiration, og se løsninger på hønsehuse, som vi tidligere har leveret og monteret igennem tiden.

Grande Lux i privat hjem

Dette hønsehus er vores model Grande Lux. Det er opsat i et privat hjem, hvor der er lagt vægt på det eksklusive look, så hønsehuset passede ind i omgivelserne omkring deres ejendom.

Denne model har bl.a. tilvag af tagpap, tagkvist med sprossevindue, sprossevindue placeret i hønsehuset højre side, altankasse samt udluftning i gavlen. Derudover valgte kunden, at få hønsehuset malet sort/hvid og leveret med ræve/rottesikring. Til denne bestilling medbragte vi desuden sand til hønsegården, startpakke med foder og udstyr, og en blandet sammensætning af høns.

Så da Jørgen & Martin kørte fra kunden, havde familien både hønsehus og høns i haven … og de ventede nu i spænding på, at de første æg blev lagt i redekassen.

Grande Lux i privat hjem

Dette hønsehus er vores model Grande Lux, som ligeledes er opsat i privat hjem.

Denne model har bl.a. tilvag af tagpap, tagkvist med sprossevindue, sprossevindue i hønsehus placeret i venstre side, udvendig redekasse, altankasse samt udluftning i gavlen. Derudover valgte kunden, at få hønsehuset malet svensk-rød/hvid på huset, og gården sort. Huset er leveret med ræve/rottesikring. Til denne bestilling medbragte vi ligeledes sand til hønsegården, startpakke med foder og udstyr, og en blandet sammensætning af høns.

Grande Lux opsat på tagterasse i København

Dette Grande Lux hønsehus er opsat på en tagterrasse i København. I dette tilfælde, var det et ønske fra kunden, at hønsegården blev monteret med fast bund. Dette blev naturligvis opfyldt. Hønsehuset her er leveret med standard PVC-tag, udluftning i gavlen og vindue med sprosse monteret i husets højre side. Hønsehuset er malet sort/hvid inden montering.

Grande Lux opsat i urtehave-miljø

Dette Grande Lux blev opsat i et flot urtehave-miljø.

Huset er bestilt med tilvalg af ræve-/rottesikring, vindue med sprosse, altankasse samt udluftning i gavlen. Huset og gården er bestilt malet sort/hvid. Vinduet er i dette tilfælde valgt, at blive monteret i hønsehusets venstre side.

Dette hus er leveret med vores standard PVC-tag.