Info

Hønsehus

Hønsehus til haven – Flot & eksklusivt

Hos Bangs har vi mange muligheder for, at hjælpe dig med, at få drømmen om at holde høns i haven, opfyldt. Når du har besluttet dig for, at du skal holde høns i haven, skal du vælge et hønsehus.

Hos Bangs har vi forskellige muligheder indenfor vores forskellige design, så dit hønsehus kommer til at passe ind i dine omgivelser.

Hønsehus til 3-7 høns

I vores Deluxe hus, kan du holde 3-7 høns i haven.

Deluxe-huset er som standard med sort tagpap, malet udvendigt, og monteret med vindue med sprosse, udluftning og altankasse. Huset er indrettet med siddepinde, redekasse og hønselem med hønsestige til hønsegården. Yderligere er der på denne model mulighed for tilvalg af ræve/rottesikring i bunden af hønsegården og udvendig redekasse.

Vinduet er som standard altid monteret i venstre side, som på dette billede.

Fra kr. 10.999,00

Hønsehus til 3-10 høns

I vores Grande Lux hus med hønsegård, kan du holde 3-10 høns i haven.

Grande Lux-modellen, er som standard malet udvendigt, beklædt med sort tagpap og monteret med vindue med sprosse, udluftning og altankasse. Huset er indrettet med siddepinde, redekasse og hønselem med hønsestige til hønsegården. På denne model mulighed for tilvalg af ræve/rottesikring i bunden af hønsegården, udvendig redekasse, låge i undergård samt vindafskærmning i undergården.

Vinduet er som standard altid monteret i venstre side, som på dette billede.

Fra kr. 14.999,00

Hønsehus til 6-12 høns

I vores ‘Grande Lux XL’ model, kan du holde 6-12 høns i haven.

Grande Lux XL hus og hønsegård er som standard beklædt med tagpap, malet udvendigt, beklædt med sort tagpap, forsynet med ræve/rottesikring, udvendig redekasse, vindue med sprosse, udluftning og altankasse. Huset er indrettet med siddepinde og hønselem med hønsestige til hønsegården. Yderligere er der på denne model mulighed for tilvalg af kvist på taget, låge i undergård samt vindafskærmning i undergården.

Vinduet på som standard altid monteret i venstre side, som på dette billede

Fra kr. 19.499,00

Brug foråret til Projekt: Høns i haven

Bestiller du dit hønsehus nu, gør vi det klart på vores værksted, og får det klar til afhentning, levering eller opsætning efter nærmere aftale med dig.

Så du snart kan nyde dit nye hønsehus – høns og friske æg

Hos Bangs sælger vi ikke kun huset og hønsegården – du får også råd og vejledning med i købet – og opstår der spørgsmål undervejs i jeres liv med høns i haven – så er du et opkald fra råd og vejledning.

Hønsehuset er starten på din families nye liv med høns i haven – og det er nemt og overskueligt, at komme i gang. Hos Bangs hjælper vi jer hele vejen – fra hønsehuset er bygget til hønsene er flyttet ind. Vi vejleder jer naturligvis i forhold pasning og pleje af hønsene, og sikre os, at i har alt hvad i har behov for, for at få den bedste start på jeres nye liv med høns i haven.

Planlæg dit hønsehold i haven allerede nu

Leveringstid

Bestiller du dit hønsehus nu, sættes det i produktion. Vi kontakter dig for nærmere omtale omkring levering / opsætning. Leveringstiden er pt. 3-6 uger.

Alle vores hønsehuse fremstilles af vores mangeårige medarbejder Bøsti fra Polen. Bøsti har igennem den seneste årrække lavet hønsehusene på vores eget værksted på gården, og har hjulpet til med den daglige drift af vores ejendom. Efter en lang årrække, er afsavnet til hans familie blevet for stort, og derfor har vi nu indgået et samarbejde med Bøsti, hvor han fremstiller hønsehusene hjemmefra, og kommer til Danmark med 3-6 ugers mellemrum.

Når du har gennemført din bestilling

Når vi har modtaget din bestilling, kan vi have nogle opfølgende spørgsmål, inden vi kan påbegynde produktionen. Det kan være spørgsmål i forhold til den videre planlægning i forhold til afhentning, levering og evt. opsætning.

Udendørs udstilling

Ved butikken har vi udendørs udstilling af vores hønsehuse i perioden marts-september.

Afhentning af hønsehus

Vælger du, at afhente dit hønsehus i vores butik, skal du huske, at medbringe en åben trailer. Hønsehuset består af plader, som er skåret ud på mål, sådan, at det er lige til at samle. Gården er samlet i moduler, og monteret med net. Der medfølger naturligvis samlevejledning, skruer m.m.

Levering med fragtmanden

Vælger du, at få leveret hønsehuset med fragtmanden, vil det blive leveret til dig på en hverdag i dagstimerne. Hønsehuset er godt pakket ind og beskyttet på vores specialbygget paller. Vi beder altid fragtmanden, om at kontakte dig, ½ time før forventet levering. OBS ! Det noteres på fragtbrevet, at huset må stilles uden kvittering på adressen, såfremt ingen træffes på telefonen.

Levering med montering

Vælger du løsningen, hvor vi leverer og monterer hønsehuset i din have, er du meget nemt i gang med at holde høns i haven.

Vores medarbejder medbringer selv, alt han har brug for, for montering. Det eneste du skal gøre, er at tage stilling til, hvor i haven du ønsker hønsehuset placeret. På arealet, hvor hønsehuset skal stå, skal der være et nogenlunde plant terræn.

Hos Bangs har vi 20 års erfaring med høns og andet fjerkræ, og vi giver naturligvis råd og vejledning, hvis der opstår spørgsmål under vejs.

Besøg os i butikken, ring 59179292 eller send en mail på bangs@bangs.dk – så sætter vi en pakke sammen, som passer til jeres behov. Ved butikken har vi udendørs udstilling af vores hønsehuse i perioden marts-september.