Hønsehus

hønsehus

Hønsehus produceret i Danmark

På vores ejendom på Sjælland producerer vi selv vores hønsehuse. Hønsehusene fremstilles af materialer i høj kvalitet for lang holdbarhed, og optimal dyrevelfærd er medtænkt i designet og indretningen af hønsehuset.

Vores design er nøje gennemtænkt. Alle hønsehuse indeholder redekasse og siddepinde. Herudover er hønsehuset hævet over jorden, hvilket giver hønsene et tørt skrabe- og skyggeområde, og som giver hønsene den fulde plads i hønsegården. Adgangen til hønsehuset er yderst betjeningsvenligt i forhold til indsamling af dagens æg, og ved rengøring af hønsehuset.

I alle vores hønsehuse med hønsegård, er der direkte adgang til gården via en adgangslåge. Dette gør det nemt for jer, at lukke hønsene ud i haven, når i er hjemme. Hønsene vil selv søge tilbage til huset ved aftenstid, og du kan igen lukke for gården.

Sommer-tilbud til jer, som ønsker et flot hønsehus og høns i haven
Spar 20% på alle vores tilvalg. 

Se priser m.m. under vores forskellige typer af hønsehuse

Sommer-nyhed 2020

Nu er det muligt at bestille vores hønsehuse med klinkebeklædt tagpap og udvendig redekasse.

Deluxe hønsehus monteret med tagpap
Udvendig redekasse med låg

Indretning af vores hønsehuse

Vores Grande Lux  anbefales til et hønsehold på 3-10 høns. Fra kr. 8.600,- inkl. moms. Netop nu har vi forårstilbud: Spar 20% på alle tilvalg. Klik og læs mere her

Dette hønsehus er beregnet til et hønsehold på 3-7 høns. Fra kr. 5.600,- inkl. moms. Netop nu har vi tilbud forårstilbud: Spar 20% på alle tilvalg på denne model. Læs mere her

Dette hønsehus er beregnet til et hønsehold på 6-10 høns, og anbefales til dig, som ikke har mulighed for at lukke dine høns ud i haven hver dag. Fra kl. 11.995,- inkl. moms. Klik og læs mere her

Model Familie er beregnet til et mindre hønsehold på 3-5 høns. Fra kr. 3.100,- inkl. moms. Læs mere her

Vores Basis hønsehus findes i 2 modeller, og anbefales til et hønsehold på op til 15 høns. Fra kr. 5.200,- inkl. moms – Læs mere her

Dette hønsehus er beregnet til et hønsehold på 3-7 høns. Fra kr. 16.999,- inkl. moms. Læs mere her

Produktion af hønsehuse

Inden vi påbegynder enhver produktion af et hønsehus, efterses alle materialer nøje for fejl og mangler. Kun de bedste materialer er gode nok for os.

Vores uddannet personale er yderst kompetente – de laver ikke andet end hønsehuse. Ved opsætning af hønsehus på din adresse, er det ligeledes samme uddannet personale, som kommer og opsætter huset.

Vores hønsehuse er alle håndbyggede og fremstillet i 9mm. krydsfiner. Alle hønsehuse er fuldlægtede for at sikre stabiliteten i huset og hønsegården.

Da alle hønsehuse produceres efter ordre, er der naturligvis mulighed for tilpasning til netop dit behov.

Inden enhver produktion af et hønsehus, afstemmes dit behov og forventninger nøje.

Ved alle vores hønsehuse, er der forskellige tilvalgsmuligheder: F.eks. vindue eller vindue med sprosse, altankasse, udluftning eller ræve-rotte-sikring.
Læs mere om tilvalgsmulighederne under hver model hønsehus.

Hos Bangs har vi huse som passer til 2-12 høns. Ønsker du en løsning som skal passe til hold af flere høns, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hønsehus med startpakke – for dig som drømmer om egne høns i haven

Vores populære startpakker til høns indeholder alt, hvad du har behov for, til at komme i gang med at holde høns. Der er både hønsehus, høns, foder, skaller, spåner, halm, vand- og foderautomat.

Og hvis du allerede har et hus, har vi også en startpakke uden hus, men med alt det andet.

Levering af hønsehus i hele landet

Vi leverer hønsehuse over hele Danmark mod et mindre beløb (se mere under hver enkelt model eller startpakke), og du kan både vælge at få hjælp til at samle huset eller få leveret det med fragtmanden, og selv samle og opstille huset.

Til din bestilling af hønsehus, følger naturligvis udførlig samlevejledning. Du kan allerede nu, downloade samlevejledning her

Gavekort

Kender du nogen, som ønsker sig et hønsehus og egne høns i haven? Så er det måske en idé, at give dem et gavekort. Læs mere her: Gavekort

© Bangs Hønniker

Kontakt os

Åbningstider i butikken
Onsdag: 13:00 – 17:00
Fredag: 14:00 – 16:30
Lørdag: 09:00 – 12:00

Adresse: Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse

Hold god afstand til hinanden, når i henter kyllinger, høns og webshop.

Ydermere opfordrer vi til, at du bestiller via webshoppen.

Husk dit ordrenummer, da det er påført på kasserne !

Telefontider
Mandag – fredag: 8:00-16:00
Lørdag: 8:00-12:00
Ring: 59179292

Vareture

Vi kører ikke flere varetur i år.
Næste kørsel bliver i starten af 2021 til henholdsvis Fyn/Jylland, Nord- og Sydsjælland

Se vores køreplan her


Tilbud på hønsehuse – Spar 20% på tilvalg

Brug efteråret på projekt ‘Høns i haven’.
Spar 20% på tilvalg til alle husene.

Klik og læs mere her

Juleand eller Julegås
Du kan reserverer vores spisefjerkræ allerede nu via webshoppen:


 

 

 

 


Kontakt os