Hønsehuse

Flot og eksklusivt hønsehus til haven

Hos Bangs har vi mange muligheder for, at hjælpe dig med, at få drømmen om at holde høns i haven, opfyldt. Når du har besluttet dig for, at du skal holde høns i haven, skal du vælge et hønsehus.

Hos Bangs har vi forskellige muligheder indenfor vores forskellige design af hønsehuse, så dit hønsehus kommer til at passe ind i dine omgivelser.

Deluxe med tagpap

Vores Deluxe hønsehus, kan ligeledes med de rigtige tilvalg, give et meget eksklusivt look i din have.

På denne model af Deluxe er hønsehuset malet hvid/hvid, beklædt med sort tagpap og monteret med altankasse og vindue med sprosse. Yderligere er der på denne model tilvalgt udluftning og ræve/rottesikring i bunden af hønsegården.

Du kan holde 3-7 høns i dette hønsehus.

Fra kr. 7.445,00

Deluxe med PVC-tag

På denne model af vores Deluxe hønsehus er huset og gården malet sort og vindue og altankasse hvid. Denne model er beklædt med sort PVC-tag og monteret med altankasse og vindue med sprosse. Yderligere er der på denne model tilvalgt udluftning og ræve/rottesikring i bunden af hønsegården.

Du kan holde 3-7 høns i dette hønsehus.

Fra kr. 5.998,00

Grande Lux med PVC-tag

Et Grande Lux hønsehus, kan med de rigtige tilvalg, give et meget eksklusivt look i din have.

På denne model af GrandeLux monteret med PVC-tag, hønsehuset er malet sort med hvid gård, hønsestige, hønselem, vindue med sprosse, altankasse, udluftning og ræve/rottesikring i bunden af hønsegården.

Du kan holde 3-10 høns i dette hønsehus

Fra kr. 8.600,00

Grande Lux med tagpap

Et Grande Lux hønsehus, kan med de rigtige tilvalg, give et meget eksklusivt look i din have.

På denne model af GrandeLux er hønsehuset malet sort/hvid, beklædt med sort tagpap og påmonteret kvist, vindue med sprosse, altankasse, udluftning og ræve/rottesikring i bunden af hønsegården.

Du kan holde 3-10 høns i dette hønsehus

Fra kr. 10.348,00

Grande Lux XL med tagpap

Vores Grande Lux XL er vores hønsehus med ekstra længde på hønsegården (4,36 meter). I dette hønsehus kan du holde 6-12 høns. Hønsehuset er som standard med tagpap, udvendig redekasse, siddepinde og hønselem.

På denne model af vores Grandelux XL er hønsehuset malet svensk-rød/hvid, beklædt med sort tagpap, undergård med vindafskærmning, monteret med kvist med sprossevindue, vindue med sprosse placeret i venstre side, altankasse, udluftning, ræve,- rottesikring, og opsat og leveret med sand.

Fra kr. 14.348,00

Familie med PVC-tag

Vores Familie hønsehus er til det lille hønsehold i haven. I dette hønsehus kan du holde 3-4 høns. Hønsehuset er som standard med PVC-tag, indvendig redekasse, siddepinde, hønselem og hønsestige.

På denne model af vores Familie er hønsehuset malet svensk-rød/sort med vindue i venstre side, altankasse og ræve-rottesikring.

Fra kr. 4.995,00

Hønse Mobil - Flytbart hønsehus

Hønsehuset ‘Hønse Mobil’ er vores nye skud på stammen af hønsehuse – velegnet til det mindre hønsehold på 2-3 høns eller til isolering af en skruk-høne.

Her får du et mobilt / flytbart hønsehus med tagpap og adgangslåge til gården.

På denne model af vores ‘Hønse-mobil’ er hønsehuset malet sort / hvid, og med tilvalg af vindue med sprosse og altankasse.

Fra kr. 4.995,00

Brug foråret til Projekt: Høns i haven

Bestiller du dit hønsehus nu, gør vi det klart på vores værksted, og får det klar til afhentning, levering eller opsætning efter nærmere aftale med dig.

Så du snart kan nyde dit hønsehus – høns og friske æg

Hos Bangs sælger vi ikke kun hønsehuset – du får også råd og vejledning med i købet – og opstår der spørgsmål undervejs i jeres liv med høns i haven – så er du et opkald fra råd og vejledning.

Hønsehuset er starten på din families nye liv med høns i haven – og det er nemt og overskueligt, at komme i gang.

Hos Bangs hjælper vi jer hele vejen – fra hønsehuset er bygget til hønsene er flyttet ind.
Vi vejleder jer naturligvis i forhold pasning og pleje af hønsene, og sikre os, at i har alt hvad i har behov for, for at få den bedste start på jeres nye liv med høns i haven.

Planlæg dit hønsehold i haven allerede nu 

KingSize Lux

Vores KingSize Lux hønsehus er vores nyeste skud på stammen af hønsehuse. Her får du hele 2 hønsehuse med integreret hønsegård med opdeling. Mulighederne er mange med denne løsning.

På denne model af KingSize Lux er hønsehuset malet sort/hvid, beklædt med sort tagpap og monteret med altankasser, vinduer med sprosse og kviste. Yderligere er der på denne model tilvalgt udluftning og ræve/rottesikring i bunden af hønsegården.

Model : Basis

Vores Basis hønsehus, er hønsehuset til dig, som selv vil bygge din hønsegård.

Dette hønsehus, kan ligeledes med de rette tilvalg, være meget dekorativt hønsehus i din have. Her har du frit tøjler i forhold til hønsegården, og kan selv bygge denne, så den passer i forhold til din ønsket placering i din have.

Denne udstillingsmodel af vores Basis hønsehuset er her vist, hvor det er malet sort/hvid med PCV-tag, vindue med sprosse, hvide skodder med udskåret hønsemotiv og altankasse.

Hønsehus i høj kvalitet – produceret på gården

På vores ejendom på Sjælland producerer vi selv vores hønsehuse. Hønsehusene fremstilles af materialer i høj kvalitet for lang holdbarhed, og optimal dyrevelfærd er medtænkt i designet og indretningen af hønsehuset.

Vores design er nøje gennemtænkt. Alle hønsehuse indeholder redekasse og siddepinde. Herudover er hønsehuset på vores Grande Lux og Deluxe-modeller hævet over jorden, hvilket giver hønsene et tørt skrabe- og skyggeområde – samtidigt med, at hønsene får glæde, at den fulde længde på hønsegården.

Adgangen til hønsehuse er yderst betjeningsvenligt i forhold til indsamling af dagens æg, og ved rengøring af hønsehuset.

I alle vores hønsehuse med hønsegård, er der direkte adgang til gården via en adgangslåge i gavlen af hønsegården. Dette gør det nemt for jer, at renholde hønsegården, og at lukke hønsene ud i haven, når i er hjemme. Hønsene vil selv søge tilbage til huset ved aftenstid, og du kan igen lukke for gården.

Når du har bestilt dit hønsehus

Når vi har modtaget din bestilling af et hønsehus, kan vi have nogle opfølgende spørgsmål, inden vi kan påbegynde produktionen af dit hønsehus. Det kan være spørgsmål, om i hvilken side, du ønsker vinduet placeret, og den videre planlægning i forhold til afhentning, levering og evt. opsætning.

Afhentning af hønsehus

Vælger du, at afhente dit hønsehus i vores butik på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse, skal du huske, at medbringe en åben trailer. Hønsehuset består af plader, som er skåret ud på mål, sådan, at det er lige til at samle. Gården er samlet i moduler, og monteret med net. Der medfølger naturligvis samlevejledning, skruer m.m. som du skal bruge, når du skal samle hønsehuset.

Levering med fragtmanden

Vælger du, at få leveret hønsehuset med fragtmanden, vil det blive leveret til dig på en hverdag i dagstimerne. Hønsehuset er godt pakket ind og beskyttet på vores specialbygget paller. Vi beder altid fragtmanden, om at kontakte dig, ½ time før forventet levering.

Levering med montering

Vælger du løsningen, hvor vi leverer og monterer hønsehuset i din have, er du meget nemt i gang med at holde høns i haven.

Vores medarbejder medbringer selv, alt han har brug for, for at monterer hønsehuset. Det eneste du skal gøre, er at tage stilling til, hvor i haven du ønsker hønsehuset placeret. På arealet, hvor hønsehuset skal stå, skal der være nogenlunde plant terræn.

Hos Bangs har vi 20 års erfaring med høns og andet fjerkræ, og vi giver naturligvis råd og vejledning, hvis der opstår spørgsmål under vejs.

Besøg os i butikken på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse, ring 59179292 eller send en mail på bangs@bangs.dk – så sætter vi en pakke sammen, som passer til jeres behov. Ved butikken har vi naturligvis en udendørs udstilling af vores hønsehuse.

Info