Plymorock kyllinger 2017-08-29T13:03:36+00:00

PLYMOROCK SLAGTEKYLLINGER

Plymorock daggamle kyllinger er for dig, som ønsker at opfostre dine egne slagtekyllinger. Bortset fra den første tid under varmelampe, kan du have plymorock-kyllingerne til at vokse op i hønsegården.

Plymorock-kyllingerne har en god tilvækst og en særdeles fremragende kødkvalitet. Plymorock-kyllingerne er typisk slagteklar omkring 8 – 10 ugers alderen. I denne alder er de nemmest at plukke og ordne, da de efter 10 uger sætter nye fjer, og derved er mere besværlige at ordne.

I vores pasningsvejledning for kyllinger, kan du læse meget mere om hvilke pasningsforhold som gør sig gældende for daggamle plymorock-kyllinger. Når du henter dine plymorock-kyllinger, får du en pasningsvejledning med, hvor du kan se, hvornår du skal ændre noget i pasningen af dine plymorock-kyllinger.

Når du bestemmer dig for at opfostre dine egne slagtekyllinger, skal du ringe til os og bestille. Når vi ved, hvornår næste hold er klar, vil det blive publiceret her på hjemmesiden, og har du bestilt i forvejen, vil du blive ringet op, eller få en mail med dato for afhentning. Afhentning af kyllinger er typisk en tIrsdag eftermiddag.

Når du henter dine kyllinger, kan du – hvis der er noget udstyr du mangler, købe det med hjem fra butikken. Vi har et stort udvalg af tilbehør til kyllinger. Så du kan hente både kyllinger, foder og udstyr samme sted.

Daggamle Plymorock – næste hold

Årets sidste hold: 30. august 2017
Udlevering kl. 13.00-17.00

Prisliste inkl. moms

0-10 stk. Kr. 15,00     11-19 stk. Kr. 12,00     20-49 stk. Kr. 11,00     + 50 stk. Kr. 10,00

Bestil via formular
Bestil via webshop

Varmefrie Plymorock – Årets sidste hold

Onsdag d. 13. september 2017

Prisliste inkl. moms

Pr. stk. Kr. 25,-

Bestil via formular
Bestil via webshop

Husk: At medbringe emballage til transport, hvis du bestiller VARMEFRIE PLYMOROCK via vores formular.
Bestillinger i webshoppen, er pakket når du kommer, hvilket giver dig mulighed for at udgå kø i butikken.

Alle daggamle kyllinger er pakket i transportkasser ved udlevering.

Husk du kan købe startfoder til dine kyllinger i butikken.

VÆLG BESTILLING

KONTAKT OS