VARETURE

VARETURE

understanding stock options from a private company' Mange af vores kunder bor langt fra Midtsjælland og derfor tilbyder vi levering af høns, foder og udstyr på vareture.

Planlagte vareture

http://davidroland.com.au/?filip=what-does-it-mean-when-you-dream-your-dating-someone&5c4=1b Fyn / Kolding: 21. oktober
Nordsjælland: 14. november
Sydsjælland, Lolland-Falster: 16. november

great post to read http://www.omod.no/?demobilizaciya=was-sind-bin%C3%A4re-optionen&31e=15 Husk at få bestilt foder, der kan komme med på vores vareture – se udvalg af foder her.

Sådan foregår det med levering på vores vareture

article Når du bestiller dine dyr, foder og udstyr, er det vigtigt, at du i kommentarfeltet til din bestilling, skriver, at du ønsker at vi skal tage din bestilling med på vores vareture. Når vi har modtaget din bestilling, ligges den ind i vores ordresystem, og du vil blive ringet op dagen før mht. sted og tidspunkt. Husk, at oplyse i din bestilling, om du vil møde op på vejen (Kr. 50,00), eller ønsker levering til din adresse (Kr. 200,00). Vi har kun levering til adressen på Sjælland og Lolland-Falster (og kun ved bestilling af minimum 15 høns).

Betaling

http://www.spaeltaschraenzer.at/?kylyambyr=bin%C3%A4re-optionen-hauptberuflich&922=3c Du betaler ved levering af din bestilling. Vi har dankortautomat med i bilen på vores vareture, og kan kun tage imod almindelige dankort (Ikke Mastercard). Du har naturligvis også mulighed for at betale med kontanter eller via MobilePay til 40763706

Priser

http://www.swazilandforum.com/?n=iq-option-opinioni Kr. 200,- : Levering på adressen ved køb af minimum 15 høns (Vi har kun levering til adresser på Sjælland og Lolland-Falster)
Kr. 50,-: Levering til motorvejsafkørsel. Mødested og tidspunkt aftales ved bestilling.

http://makse.com/?kremel=healthy-dating-activities&e9e=cb Kontakt os på telefon 59179292 eller via mail: bangs@bangs.dk

Levering af hønsehuse

http://maltonmc.co.uk/mfr2011.html Ring og spørg os, om prisen for levering af hønsehus til din bopæl. I forbindelse med leveringen tilbyder vi også opsætning og samling af hønsehuse – dette skal dog aftales på forhånd.

Webshop

http://ithu.se/oer-sydost-rapport-fran-ytterligare-ett-oer-seminarium/feed Husk, at du altid kan bestille foder, udstyr og æggebakker på vores webshop: bangs-foderlevering.dk
Alt efter hvor meget du bestiller i web-shoppen, vil det blive leveret med Post Danmark eller Freja Transport.

like this  

check this site out © Bangs Hønniker

KONTAKT OS

buy Lyrica online from mexico Please leave this field empty.

http://barbararogers.com.au/?gimenes=che-cos-e-il-trading-binario&da5=1d

weblink

this website

norske datingsider