Butik

Høns på Sjælland – besøg os i butikken

I vores butik sælger vi høns, ænder, gæs og kyllinger og alt tilbehør og foder du skal bruge til at holde høns, kyllinger, ænder og gæs.

Vi giver altid gratis råd og vejledning, både i butikken, men også her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at du er klædt godt på, så dine dyr for de bedste
betingelser, og at du oplever succes med dine fjerkræ.

Det er kun muligt at afhente kyllinger og høns i butikken indenfor åbningstiden, og vi opfordre altid til, at dyr bestilles forud for afhentning.

I butikken kan du betale med dankort og MobilePay

Åbningstider

Onsdage, kl. 14.00-17.00
Fredage, kl. 13.30-16.30
Lørdage, kl. 9.00-12.00

Find vej

Du finder os på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse. Vi ligger midt på Sjælland, ikke langt fra de større byer som Holbæk, Roskilde og Frederikssund.

Du kan kører hertil i bil på 30 minutter, hvis du kommer fra Ringsted eller Sorø, Slagelse, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland. For dig som bor længere væk, eksempelvis Sydsjælland, Nordsjælland, Fyn og Jylland kan du bestille høns, foder og tilbehør, som vi kan levere på vores vareture.

Vores opland er stort – og for dig som bor tæt på, eksempelvis Kirke Hyllinge, Skibby, Lejre, Jyderup, Mørkøv, Vig, Svogerslev, Hvalsø, Tølløse, Stenlille, Dianalund, Ruds-Vedby eller Kalundborg, så er det nemt at finde vej hertil.

Fra vores butik sælger vi:

Salg af foder og udstyr til høns på nettet

I vores webbutik, bangs-foderlevering.dk, har vi altid åbent. Her kan du bestille alt i foder og udstyr til dine fjerkræ. Vi sender med Post Danmark og ved bestillinger over 20 kg. sender vi med Freja Transport. Din bestilling ekspederes, og forventet leveringstid er ca. 2-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Ved bestilling i week-ender og på helligdage, ekspederes din bestilling på den førstkomne hverdag.

Levering af høns, ænder og gæs

Bor vi langt fra hinanden, har du mulighed for at bestille fjerkræ til levering på vores vareture. Læs mere om hvilke områder vi kommer til på vores side: Levering og Vareture

Gavekort

Giv dine nærmeste et gavekort, hvis de går med en drøm, om at få høns i haven. Eller allerede har et hønsehold, som de ønsker at udvide. De har naturligvis også mulighed for at benytte gavekortet på vores andre dyr, foder og udstyr. Læs mere om vores gavekort

© Bangs Hønniker


Åbningstider i butikken

Onsdag: 14:00 – 17:00
Fredag: 13:30 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 12:00

Adresse: Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse

Telefontider
Mandag – fredag: 8:00-16:00
Lørdag: 8:00-12:00
Ring: 59179292

Vareture 

8. februar 2022 : Sydsjælland & Lolland-Falster

Vi har endnu ikke datoer for vores første vareture til Nordsjælland, Fyn & Jylland.

Se vores køreplan her

Opstart af sæsonen 2022

Isa Warren – alder: 16-18 uger: Salgsklar fra den 22. januar 2022.

Isa Warren – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Scan Labelle – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Vores forskellige havehøns starter op igen i slutningen af februar 2022.

Læs mere om vores havehøns her

Flotte hønsehuse til haven

Brug vinteren på at planlægge projekt ‘Høns i haven’.

Klik og læs mere om vores tilbud netop nu

Kontakt os