Besøg os i butikken

I vores butik sælger vi høns, ænder, gæs og kyllinger og alt tilbehør og foder du skal bruge til at holde høns, kyllinger, ænder og gæs.

Vi giver altid gratis råd og vejledning, både i butikken, men også her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at du er klædt godt på, så dine dyr for de bedste betingelser, og at du oplever succes med dine fjerkræ.

Det er kun muligt at afhente kyllinger og høns i butikken indenfor vores åbningstider, og vi opfordre altid til, at dyr bestilles forud for afhentning.

I butikken kan du betale med dankort og MobilePay.

Åbningstider

Onsdage, kl. 14.00-17.00
Fredage, kl. 13.30-17.00
Lørdage, kl. 9.00-12.00

Pinsedag / Grundlovsdag : Lukket
2. pinsedag : Lukket

Find vej

Du finder os på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse. Vi ligger midt på Sjælland, ikke langt fra de større byer som Holbæk, Roskilde og Frederikssund.

Du kan kører hertil i bil på 30 minutter, hvis du kommer fra Ringsted eller Sorø, Slagelse, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland. For dig som bor længere væk, eksempelvis Sydsjælland, Nordsjælland, Fyn og Jylland kan du bestille høns, foder og tilbehør, som vi kan levere på vores vareture.

Vores opland er stort – og for dig som bor tæt på, eksempelvis Kirke Hyllinge, Skibby, Lejre, Jyderup, Mørkøv, Vig, Svogerslev, Hvalsø, Tølløse, Stenlille, Dianalund, Ruds-Vedby eller Kalundborg, så er det nemt at finde vej hertil.

Fra vores butik sælger vi:

Salg af foder og udstyr til høns på nettet

I vores webbutik har vi altid åbent. Her kan du bestille alt i foder og udstyr til dine fjerkræ. Vi sender med Post Nord og ved bestillinger over 20 kg. sender vi med Freja Transport. Din bestilling ekspederes, og forventet leveringstid er ca. 2-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Ved bestilling i week-ender og på helligdage, ekspederes din bestilling på den førstkomne hverdag.

Levering af høns, ænder og gæs

Bor vi langt fra hinanden, har du mulighed for at bestille fjerkræ til levering på vores vareture. Læs mere om hvilke områder vi kommer til på vores side: Levering og Vareture

Gavekort

Giv dine nærmeste et gavekort, hvis de går med en drøm, om at få høns i haven. Eller allerede har et hønsehold, som de ønsker at udvide. De har naturligvis også mulighed for at benytte gavekortet på vores andre dyr, foder og udstyr. Læs mere om vores gavekort

Kom en tur og se vores flotte hønsehuse

Ved parkeringspladen finder du vores udendørs udstilling af vores flotte hønsehuse.

Vores personale står altid klar med råd og vejledning.

Læs mere om vores forskellige hønsehuse her på siden: bangs.dk/hønsehus

Se på vores søde høns

Vi har mange forskellige høns til salg. Kom og se vores store udvalg, og find den sammensætning af høns, som du gerne vil have i haven.

Vores personale hjælper gerne med råd og vejledning, så du er klædt på, til at holde høns i haven.

I butikken har vi alt til fjerkræ

Få inspiration i vores butik. Her finder du alt hvad hjertet kan begære, til høns og andre dyr med fjer. Udvalget er stort – og vores mange forskellige typer af udstyr og foder, lever alle op til vores høje krav til kvalitet.

Vores gode Misse-mor venter killinger, og er du heldig – så vil du komme til at hilse på hende, og hendes søde kattekillinger i løbet af foråret og sommeren.

Når du har bestilt dine høns

Hvis du har bestilt dine høns, foder eller udstyr via hjemmesiden, står det klar til afhentning i vores ‘Webshop Afhentning’ indenfor vores åbningstider.

Åbningstider

Onsdage, kl. 14.00-17.00
Fredage, kl. 13.30-17.00
Lørdage, kl. 9.00-12.00

1. Pinsedag / Grundlovsdag : Lukket
2. Pinsedag : Lukket

Info