Besøg os i butikken

I vores butik sælger vi høns, ænder, gæs og kyllinger og alt i udstyr, tilbehør og foder, som du skal bruge til at holde høns, kyllinger, ænder og gæs.

Vi giver altid gratis råd og vejledning, både i butikken, men også her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at du er klædt godt på, så dine dyr får de bedste betingelser, og at du oplever succes med dine fjerkræ.

Det er kun muligt at afhente høns og andet fjerkræ i butikken indenfor vores åbningstider, og vi opfordre altid til, at dyr bestilles forud for afhentning.

Se på vores søde høns

Vi har mange forskellige høns til salg. Kom og se vores store udvalg, og find den sammensætning af høns, som du gerne vil have i haven.

Vores personale hjælper gerne med råd og vejledning, så du er klædt på, til at holde høns i haven.

Kom en tur og se vores flotte hønsehuse

Ved parkeringspladen finder du vores udendørs udstilling af vores flotte hønsehuse.

Vores personale står altid klar med råd og vejledning.

Læs mere om vores forskellige hønsehuse her på siden: bangs.dk/hønsehus

I butikken har vi alt til fjerkræ

Få inspiration i vores butik. Her finder du alt hvad hjertet kan begære, til høns og andre dyr med fjer. Udvalget er stort – og vores mange forskellige typer af udstyr og foder, lever alle op til vores høje krav til kvalitet.

Vores gode Misse-mor venter killinger, og er du heldig – så vil du komme til at hilse på hende, og hendes søde kattekillinger i løbet af foråret og sommeren.

Når du har bestilt dine høns

Hvis du har bestilt dine høns, foder eller udstyr via hjemmesiden, står det klar til afhentning i vores ‘Webshop Afhentning’ indenfor vores åbningstider.

Åbningstider

Onsdage, kl. 14.00-17.00
Fredage, kl. 13.30-17.00
Lørdage, kl. 9.00-12.00

Adresse: Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse

Bestil nemt foder & udstyr m.m.

Alt vores foder og udstyr kan du nemt bestille, og få det leveret til nærmeste posthus eller hjem til din adresse. Vi sender med Post Nord og ved bestillinger over 20 kg. sender vi med Freja Transport.

Din bestilling ekspederes, og forventet leveringstid er ca. 2-3 hverdage fra vi har modtaget din bestilling. Ved bestilling i week-ender og på helligdage, ekspederes din bestilling på den førstkommende hverdag.

Vareture - høns, foder & udstyr

Igennem foråret og sensommeren kører vi vareture med høns, foder og udstyr.

Vi har i alt 4 ruter, som vi kører med jævne mellemrum – og det er nemt, at få din bestilling med på bilen. Bestil via hjemmesiden, og vælg varetur i Check-ud. Da får du oplyst næste dato for vareturen – og du modtager efterfølgende e-mail med mødested og forventet tidspunkt. Inden vi kører turen, modtager du SMS med endelig bekræftelse af tidspunktet.

Klik & læs mere om mødesteder og tidspunkter her

Info