Hønsehus 2018-06-14T11:34:57+00:00

HØNSEHUS

hønsehus

HØNSEHUS PRODUCERET I DANMARK

Et hønsehus fra Bangs er et 100% dansk produceret hønsehus.

På vores ejendom på Sjælland produceres vores hønsehuse i høj kvalitet. Kvalitet for os, er, når alle elementer er fremstillet af materialer i høj kvalitet, og optimal dyrevelfærd er medtænkt i designet.

Inden vi påbegynder enhver produktion af et hønsehus, efterses alle materialer nøje for fejl og mangler. Kun de bedste materialer er gode nok for os.

Vores uddannet personale er yderst kompetente – de laver ikke andet end hønsehuse. Ved opsætning af hønsehus på din adresse, er det ligeledes samme uddannet personale, som kommer og opsætter huset.

Vores hønsehuse er alle håndbyggede og fremstillet i 9mm. krydsfiner. Alle hønsehuse er fuldlægtede for at sikre stabiliteten i huset og hønsegården.

Vores design er nøje gennemtænkt. Alle hønsehuse indeholder redekasse og siddepind. Herudover er hønsehuset hævet over jorden. Det giver hønsene mere plads i hønsegården, og den bedste ergonomi ved afhentning af æg og rengøring af hønsehuset.

Hønsehus familie
Hønsehuse

Da alle hønsehuse produceres efter ordre, er der naturligvis mulighed for tilpasning til netop dit behov.

Inden enhver produktion af et hønsehus, afstemmes dit behov og forventninger nøje.

Ved alle vores hønsehuse, er der forskellige tilvalgsmuligheder: F.eks. vindue eller vindue med sprosse, altankasse, udluftning eller ræve-rotte-sikring.
Læs mere om tilvalgsmulighederne under hver model hønsehus.

Hos Bangs har vi huse som passer til 2-12 høns. Ønsker du en løsning som skal passe til hold af flere høns, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores populære startpakker til høns indeholder alt, hvad du har behov for, til at komme i gang med at holde høns. Der er både hønsehus, høns, foder, skaller, spåner, halm, vand- og foderautomat.

Og hvis du allerede har et hus, har vi også en startpakke uden hus, men med alt det andet.

Levering af hønsehus i hele landet

Vi leverer hønsehuse over hele Danmark mod et mindre beløb (se mere under hver enkelt model eller startpakke), og du kan både vælge at få hjælp til at samle huset eller få leveret det med fragtmanden, og selv samle og opstille huset.

Til din bestilling af hønsehus, følger naturligvis udførlig samlevejledning. Du kan allerede nu, downloade samlevejledning her

Gavekort

Kender du nogen, som ønsker sig et hønsehus og egne høns i haven? Så er det måske en idé, at give dem et gavekort. Læs mere her: Gavekort

Overblik over vores hønsehuse til salg

KONTAKT OS


Hvad er svaret?
20 + = 25

Hønsehus uden hønsegård

Model Basis til 1-12 høns
Fra kr. 3.200,- inkl. moms

Familie Hønsehus med hønsegård

Model Familie til 3-5 høns
Fra kr. 3.100,- inkl. moms

Deluxe Hønsehus med hønsegård

Model Deluxe til 3-7 høns
Fra kr. 5.600,- inkl. moms

Hønsehus Royal med stor hønsegård

Model Royal til 3-10 høns
Fra kr. 9.995,- inkl. moms

Grande Lux til 3-10 høns
Fra kr. 8.600,- inkl. moms

Flot hønsehus til haven

Model Crown plus til 3-7 høns
Fra kr. 14.999,- inkl. moms

© Bangs Hønniker