GDPR 2018-05-17T10:50:44+00:00

GDPR

Fra den 25. maj 2018 træder der nye regler for beskyttelse af persondata i kraft, som følge af ny EU-lovgivning.

Herunder kan du læse vores vilkår vedrørende beskyttelse af dine persondata, og vores persondatapolitik for at tydeliggøre for dig, hvad vi bruger dine oplysninger til og hvorfor.

Behandling af oplysninger og data

Vi vil løbende have brug for at behandle oplysninger om dig i forbindelse med vores salg vores produkter og formidling samt slagt af fjerkræ.

Personoplysninger behandles på følgende måde:

  • Til administration af din bestilling og køb af vores forskellige produkter, behandler vi følgende oplysninger om dig som privatkunde eller erhvervskunde: Navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, mailadresse, EAN-nummer, CHR.nr. og ØKO.nr.
  • Oplysningerne opbevares med det formål, at sikre sporbarhed ved salg af vores produkter.

Oplysninger afgivet til Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bangs Hønniker ApS eller Bangs Mobile Fjerkræslagteri Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettet til Bangs Hønniker via mail: bangs@bangs.dk

Elektronisk kommunikation

Samtlige meddelelser fra os vedr. din bestilling sendes til din mailadresse eller via SMS til dit mobilnummer. Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS, udsender information, som omfatter ordrebekræftelser, servicemeddelser, betalingspåmindelser, rykkerbreve, inkassovarsling via e-mail til den e-mailadresse, som du har oplyst ved bestilling af vores produkter. Du modtager således ikke meddelelserne som almindelig post. Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS kan dog frit vælge, at fremsende meddelelser til dig som almindeligt brev.

Persondatapolitik

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata

Hos Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS er det vigtigt for os, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata. Derfor har vi en klar politik om hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler på området.

Vi opbevarer og bruger dine persondata til at opfylde kravene til sporbarhed ved formidling af fjerkræ. Vi opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang og den periode, som det er nødvendigt i forhold til formålet.

Det er Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS der er dataansvarlig for dine persondata og dermed Bangs Hønniker ApS og Bangs Mobile Fjerkræslagteri ApS som er ansvarlige for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere.

Hvis du har spørgsmål til hvordan vi opbevarer og bruger dine persondata, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: bangs@bangs.dk

Markedsføring

Vi anvender dine personoplysninger, når du har givet os samtykke til, at vi må kontakte dig med henblik på, at vi kan holde dig opdateret med gode tilbud og nyheder samt konkurrencer. Hvis du fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid vælge at trække det tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev.

Hvilke oplysninger indsamler vi på bangs.dk og i vores webshop: bangs-foderlevering.dk

Personlige oplysninger: Når du foretager en bestilling eller en henvendelse på bangs.dk indsamles de oplysninger, som du selv indtaster. Det er navn, adresse, telefonnummer, og mailadresse.

Betalingsoplysninger: Når du foretager et køb i vores webshop: bangs-foderlevering.dk, indsamler vi oplysninger om dit betalingskort – herunder kortnummer, udløbsdato og CVC-kode. Betalingsoplysningerne håndteres gennem DanDomainBetalingssystem OnPay. Når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC-kode i vores webshop, overføres disse data til OnPay i krypteret form. Krypteringen giver en høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan skaffe sig adgang til oplysningerne. Vi gemmer ikke betalingsoplysninger (kortnummer, udløbsdato og CVC-kode).

Oplysninger om brug af hjemmesiden: Oplysninger om hvordan du navigerer rundt på hjemmesiden, og hvilke dele af hjemmesiden, du besøger, samt tekniske oplysninger om din browser og dit styresystem. Dette indsamles via webanalyseværktøjet Google Analytics.