BUTIK

BUTIK

Høns på Sjælland – Besøg vores butik på Midtsjælland

source link I vores butik sælger vi høns, ænder, gæs og kyllinger og alt tilbehør og foder du skal bruge til at holde høns, kyllinger, ænder og gæs.

pop over to this web-site Vi giver altid gratis råd og vejledning, både i butikken, men også her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at du er klædt godt på, så dine dyr for de bedste
betingelser, og at du oplever succes med dine fjerkræ.

check my source Det er kun muligt at afhente kyllinger og høns i butikken indenfor åbningstiden, og vi opfordre altid til, at dyr bestilles forud for afhentning.

important site I butikken kan du betale med dankort og MobilePay

Åbningstider

leggere un grafico forex Mandage, kl. 10.00-12.00
Onsdage, kl. 13.00-17.00
Fredage, kl. 14.00-16.30
Lørdage, kl. 9.00-12.00

Åbningstider / Helligdage 2017

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html 24-26. december: Lukket
1. januar 2018: Lukket

Find vej

Extra resources Du finder os på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse. Vi ligger midt på Sjælland, ikke langt fra de større byer som Holbæk, Roskilde og Frederikssund.

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-nawigator&a9c=e3 Du kan kører hertil i bil på 30 minutter, hvis du kommer fra Ringsted eller Sorø, Slagelse, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland. For dig som bor længere væk, eksempelvis Sydsjælland, Nordsjælland, Fyn og Jylland kan du bestille høns, foder og tilbehør, som vi kan levere på vores vareture.

http://macarthurentertainment.com.au/?pistolety=dating-on-craigslist-yahoo&0f9=3d Vores opland er stort – og for dig som bor tæt på, eksempelvis Kirke Hyllinge, Skibby, Lejre, Jyderup, Mørkøv, Vig, Svogerslev, Hvalsø, Tølløse, Stenlille, Dianalund, advice  Ruds-Vedby eller Kalundborg, så er det nemt at finde vej hertil.

Fra vores butik sælger vi:

Salg af foder og udstyr til høns på nettet

der perfekte einstieg binäre option I vores webbutik, bangs-foderlevering.dk, har vi altid åbent. Her kan du bestille alt i foder og udstyr til dine fjerkræ. Vi sender med Post Danmark og ved bestillinger over 20 kg. sender vi med Freja Transport. Din bestilling ekspederes, og forventet leveringstid er ca. 2-3 dage fra vi har modtaget din bestilling. Ved bestilling i week-ender og på helligdage, ekspederes din bestilling på den førstkomne hverdag.

Levering af høns, ænder og gæs

get redirected here Bor vi langt fra hinanden, har du mulighed for at bestille fjerkræ til levering på vores vareture.

navigate here Læs mere om hvilke områder vi kommer til på vores side: Levering og Vareture

Gavekort

navigate to this website Giv dine nærmeste et gavekort, hvis de går med en drøm, om at få høns i haven. Eller allerede har et hønsehold, som de ønsker at udvide. De har naturligvis også mulighed for at benytte gavekortet på vores andre dyr, foder og udstyr. Læs mere om vores gavekort

http://denistar.rs/?enot=option-bin%C3%A4re-iq option binäre iq © Bangs Hønniker

KONTAKT OS

tips på binära optioner Please leave this field empty.

binary options trading signals with franco