PERLEHØNS

PERLEHØNS

Perlehøns til salg

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html Perlehøns er beslægtet med fasan og kylling. De holdes primært som prydfugl med sin meget smukke mørke fjerdragt og små hvide aftegninger.

http://ny.ithu.se/?plugin=all-in-one-event-calendar Perlehøns har en meget fin kødkvalitet og er derfor meget populære som opdræt til slagt. Kødet er noget lig med kylling – men med et mere vildtligende udseende. Smagen er noget lig kylling

http://vvdewalden.nl/2e-verslagen Perlehøns er ikke blevet forædlet i opdrætten, hvilket betyder, at de har et halvvildt væsen.

http://www.latracciabianca.it/?kompaniya=opzioni-binari-limite-deposito&3d0=12 Alder ved salg: 4-6 uger gamle.

his comment is here Pris inkl. moms: Kr. 65,- pr. stk.

Buy Tadalafil Tastylia Oral Strips Usa best site Sæsonen for perlehøns er slut for i år. Vi starter op igen til foråret 2018.

click this over here now Husk at bestille dine dyr på forhånd !

http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-i-binary-24&a77=ab see url OBS ! Perlehøns kan ikke holdes i samme hønsehus / hønsegård som almindelige høns. 

Bestilling af perlehøns

fare soldi facili http://poloclubmiddennederland.nl/umpires-test Afregning i butikken – bestilling via bestillingsformularen
Du kan bestille dine perlehøns via vores bestillingsformular – her bestiller du dine perlehøns, og afregner i butikken. Der kan ved sæsonstart og igennem sæsonen være stort pres på kassen, og der kan forekomme ventetid på ekspedition.
Skriv venligst i kommentarfeltet, hvornår du ønsker, at afhente dine perlehøns.

can of peas dating unterschied binäre optionen und cfd Bestil i webshoppen – og spring køen over
Du kan også vælge at bestille dine perlehøns via webshoppen – her vil din bestilling af perlehøns, foder og udstyr være pakket, når du kommer i butikken. Din bestilling er mærket dit ordrenummer. Denne bestillingsform giver dig mulighed for at betale din bestilling på forhånd, og du kan derved undgå kø ved kassen.

http://esperia.com.au/?agryst=hook-up-marina-biloxi&b76=8c check out here Når du har bestilt dine perlehøns hos os, modtager du efterfølgende en bekræftelse af din bestilling via mail.

Bestil via bestillingsformular
Bestil via webshop

Om perlehøns

stockpeiar verivizierung De elsker at sidde og døse højt oppe i træerne, og de viser kun interesse for at komme ned, når der serveres korn for dem. De er sky og på vagt, så de kan være svære at komme på nært hold af.

Pasning af perlehøns

De skal have startfoder (kyllekræs) indtil de er 12 uger gamle. Herefter suppleres startfoderet med hvede. Hønsene tilvendes hvede over en 14 dages periode, så når de er 14 uger gamle, bliver der fodret med 50% startfoder og 50% hvede.

Ønsker du at de skal starte med æglægning, gives rent æglægningsfoder, når de er 18 uger gamle.

Du kan forvente, at de starter æglægning, når de er omkring 26 uger gamle.

VÆLG BESTILLING

KONTAKT OS

Please leave this field empty.