Isa Warren kyllinger

Isa Warren kyllinger til æglægning

Isa Warren daggamle kyllinger er for dig, som ønsker at opfostre dine egne høns til æglægning. Kan du lide tanken om, at have opfostret dine egne høns til æglægning, er det her du skal starte. Kyllingerne skal de første leveuger være under varmelampe – herefter kan du have dine kyllinger til at gå sammen med dine andre høns i hønsegården.

Hønekyllinger: 5-15 stk. Kr. 25,-  + 16 stk. Kr. 20,- Hanekyllinger: +1 stk. Kr. 6,-

Isa Warren bliver en rigtig god æglægningshøne, som lægger brune æg. Vi har både høne- og hanekyllinger af Isa Warren.

Årets første hold: 11. februar 2022
Udlevering fra kl. 13.30-17.00
Minimum bestilling: 5 stk.

OBS ! Vi har altid hold af Isa Warren kyllinger og Scan Labelle slagtekyllinger til udlevering på samme dato. Det giver dig en mulighed for at starte æglægningskyllingerne op samtidig med et hold slagtekyllinger.

Isa Warren daggamle kyllinger kan under de optimale opfostringsforhold forventes at starte æglægning omkring 20 ugers alderen. Holder man sine høns under forhold som er optimale for æglægning, kan man forvente, at Isa Warren æglægningshøns lægger æg i en 2-årig periode med ca. 300-340 æg pr. år. Forkæler man sine isa Warren for meget, kan det have indvirkning på æglægningen. Her vil hønsene typisk forlænge deres æglægningsperiode – og lægge knap så mange æg på årsbasis.

Der kan være lidt forskel på hvordan Isa Warren falder ud i farven. Nogle er helt rødbrune – andre rødbrune med enkelte hvide aftegninger – og nogle er rødbrune med mange hvide aftegninger. Læs mere om Isa Warren høns her

I vores pasningsvejledning for kyllinger, kan du læse meget mere om hvordan du opfostre dine kyllinger under optimale forhold med henblik på æglægning. Pasningsvejledningen følger naturligvis med, når du henter dine kyllinger.

Ønsker du at starte dit eget hønsehold fra bunden, er det her du skal starte. Det er vigtigt, at du ringer til os eller sender os en mail, når du beslutter dig for, at vil starte op med daggamle kyllinger. Når vi ved, hvornår næste hold er klar, vil det blive publiceret her på hjemmesiden, og har du bestilt i forvejen, vil du blive ringet op, eller få en mail med dato for afhentning. Afhentning af kyllinger er typisk en torsdag eftermiddag.

Mangler du udstyr til dine daggamle kyllinger, kan du shoppe lidt i butikken, når du henter dine daggamle isa warren. Vi har et stort udvalg af udstyr til både høns og kyllinger i butikken – så du kan altså hente alt hvad du har brug for til dit hønsehold samme sted.

Afhentning af Isa Warren-kyllinger

Vi har kun udlevering af Isa Warren kyllinger på en given dato, og kyllingerne skal afhentes på udleveringsdagen.

Når du henter dine kyllinger, er de pakket på forhånd, så du skal ikke medbringe transportkasse, når du henter dine daggamle kyllinger.

OBS ! Det er ikke muligt, at få leveret daggamle kyllinger på varetur.

Tilbehør, foder og spåner til kyllinger

I butikken har vi alt hvad du har brug for til pasning af dine kyllinger.

For dig, hvor det er dit allerførste hold slagtekyllinger, har vi en startpakke, hvor du får alt med, som du har behov for. Herunder varmelampe og varmepære, startfoder, hvede, spåner, drikke- og foderautomat. Samlet pris uden kyllinger, kr. 693,00 inkl. moms.

Pasningsvejledning

Inden du henter dine Isa Warren kyllinger, er det altid en god idé, at læse vores pasningsvejledning først.

Åbningstider i butikken

Onsdag: 14:00 – 17:00
Fredag: 13:30 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 12:00

Adresse: Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse

Telefontider
Mandag – fredag: 8:00-16:00
Lørdag: 8:00-12:00
Ring: 59179292

Vareture 

8. februar 2022 : Sydsjælland & Lolland-Falster

Vi har endnu ikke datoer for vores første vareture til Nordsjælland, Fyn & Jylland.

Se vores køreplan her

Opstart af sæsonen 2022

Isa Warren – alder: 16-18 uger: Salgsklar fra den 22. januar 2022.

Isa Warren – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Scan Labelle – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Vores forskellige havehøns starter op igen i slutningen af februar 2022.

Læs mere om vores havehøns her

Flotte hønsehuse til haven

Brug vinteren på at planlægge projekt ‘Høns i haven’.

Klik og læs mere om vores tilbud netop nu

Kontakt os