HØNSERACER

Her kan du se vores mange hønseracer

Sæsonen for 2019 er startet – og vi har salgsklare høns nu

Vi har et stort udvalg af forskellige hønseracer. Her finder du en oversigt over vores mange forskellige høns, så du nemt kan danne dig et overblik over vores høns til salg. Når du skal vælge iblandt vores høns til salg, er det vigtigste, at du afstemmer de forskellige høns æglægningsevner med dit behov for æg. Vi er naturligvis altid behjælpelig med at sammensætte dit hønsehold ud fra dit behov, og vores høns til salg.

Vores flotte høns er nøje udvalgt for dig som ønsker høns i haven. Vi har både flotte specialhøns og krydsningshøns. Alle vores høns har høj veterinær status, og er testet for fugleinfluenza og salmonella, og de er samtidig fuldt vaccinerede.

Afhentning af høns

Du kan transporterer dine høns i en flyttekasse. I en flyttekasse med mål omkring 55x40x40 cm. kan du transporterer 5 høns. Bestiller du dine høns via webshoppen, er dine høns pakket i en flyttekasse, når du kommer til butikken. Har du valgt, at betale for din bestilling i butikken, skal du selv medbringe emballage til transport. Vi har dog flyttekasser i butikken til kr. 20,- pr. stk.

Pris fra kr. 60-70 pr. stk. inkl. moms

En mellemstor, rigtig god æglægningshøne, som lægger brune æg – en klassiker blandt danske høns. Hønen er meget rolig og tillidsfuld af natur.

Æglægning: 300-340 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Isa Warren her

Salgsklare nu

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Sorte Skovhøne, er en rolig, tillidsfuld og smuk mellemstor hønserace, som er en god æglægger. Skovhønen er en flot høne og velegnet til børnefamilier.

Æglægning: 280-320 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om sorte skovhøns her

Få tilbage – sælges efter ‘først-til-mølle’
Det er ikke muligt at forudbestille

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Tværstribet Skovhøne, er en rolig, tillidsfuld og smuk mellemstor hønserace, som er en god æglægger. Skovhønen er en flot høne og velegnet til børnefamilier.

Æglægning: 280-320 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om stribet skovhøns her

Udsolgt !

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Det er en stor, smuk og rolig hønserace med lyse fjer, sort hals, vinger og halefjer. Den lægger lysebrune æg og kan bruges til rugehøne. Velegnet til børnefamilier.

Æglægning: 240-260 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Lys Sussex her

Udsolgt

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Det er en stor, smuk og rolig hønserace med mørke fjer, lys hals, vinger og halefjer. Den lægger lysebrune æg og kan bruges til rugehøne. Velegnet til børnefamilier.

Æglægning: 240-260 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Mørk Sussex her

Udsolgt

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Grünlegeren er en forholdsvis livlig høne, som er kendt som ‘hønen der lægger grønne æg’. Grünlegeren fås i forskellige farvevarianter.

Æglægning: 280-320 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Grünleger her

Udsolgt !

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Vores mørkleger høns er mellemstore høns med mørk- og kobberfarvede fjersætning og gylden halskrave. Denne høne er i familie med Maranen. Mørklegeren fås i forskellige farvevarianter.

Æglægning: 180-220 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om mørkleger her

Få tilbage – sælges efter ‘først-til-mølle’
Det er ikke muligt at forudbestille

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Köningsberger er en smuk og lidt livlig hønserace med sølvgrå fjer og gylden halskrave. En lidt livlig høne, som lægger lysebrune æg.

Æglægning: 270-290 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Köningsberger her

Udsolgt !

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Denne høne har ekstra fjer på hovedet, så den skiller sig ud fra mængden. De Toppede høns fås i flere farver. Kan virke lidt sky pga. begrænset udsyn.

Æglægning: 150-200 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om toppet høns her

Udsolgt !

Pris, kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

En dværghøne med lange ben (for hønseracen at være), og lægger store æg (ca. 50 gram). med en tyk skal og rug overfladestruktur.

Æglægning: 160-200 æg pr. år / afhængig af fodringsforhold….læs mere om Welsumer her

Udsolgt !

Kr. 125,00 pr. stk. inkl. moms

Vi har et bredt udvalg af haner, så i har mulighed for at sammensætte et helt hønsehold.

Vi har Isa Warren hane, Tværstribet skovhane, Lys Sussex og Mørkleger
Læs mere om vores haner her

Udsolgt !

Bestilling af høns

Afregning i butikken – bestilling via bestillingsformularen
Du kan bestille dine høns via vores bestillingsformular – her bestiller du dine høns, og afregner i butikken. Der kan ved sæsonstart og igennem sæsonen være stort pres på kassen, og der kan forekomme ventetid på ekspedition.
Er den ønskede afhentningsdato ikke tilgængelig i bestillingsformularen – skriv da venligst i kommentarfeltet, hvornår du ønsker, at afhente dine høns.

Bestil i webshoppen – og spring køen over
Du kan også vælge at bestille dine høns via webshoppen – her vil din bestilling af høns, foder og udstyr være pakket, når du kommer i butikken. Din bestilling er mærket dit ordrenummer. Denne bestillingsform giver dig mulighed for at betale din bestilling på forhånd, og du kan derved undgå kø ved kassen.

Når du har bestilt dine høns hos os, modtager du efterfølgende en bekræftelse af din bestilling via mail.

Når du henter dine høns

Når du henter dine høns, er det en god idé at medbringe en flyttekasse eller anden emballage til transport af dine nye høns. Har du ikke mulighed for at medbringe noget, har vi flyttekasser til salg i butikken til 20 kr. stykket.

Ved bestilling af høns i webshoppen, skal du ikke medbringe transportkasser. Da er hønsene pakket, når du kommer, og klar til at tage med hjem.

At sætte høns sammen

Når du skal starte op med et nyt hønsehold, kan du vælge, at sætte forskellige høns sammen – så du får en flot æggebakke med forskellige farver af æg. Har du høns i forvejen, bliver det som udgangspunkt mere problematisk. Læs vores pasningsvejledning til ‘Høns i haven’ her

Gavekort

Kender du nogen, som gerne vil udvide sin eksisterende hønseflok, eller som går med en drøm om, at få høns i haven? Så har du her mulighed for at købe et gavekort, som de kan bruge i butikken. Læs mere om vores gavekort.

Når du bestiller høns, kan du opleve, at den ønskede afhentningsdato ikke er synlig i datofeltet på bestillingsformularen. Skriv i kommentaren, hvornår du ønsker, at hente dine høns.

Er du ny hønseejer, og nu har valgt hvilke hønseracer du kunne tænke dig i hønsegården, kan du her på siden finde et hønsehus, som passer til netop dit hønsehold.

© Bangs Hønniker

Hønseracer

hønseracer


ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN
ONSDAG: 13:00 – 17:00
FREDAG: 14:00 – 16:30
LØRDAG: 09:00 – 12:00

TELEFONTIDER
MANDAG-FREDAG: 8:00-16:00
LØRDAG: 8:00-12:00
RING 59179292

VARETURE
18/2: SYDSJÆLLAND / LOLLAND-FALSTER
20/2: NORDSJÆLLAND

Se vores køreplan her


NÆSTE HOLD FJERKRÆ

ISA WARREN – 16-18 UGERS
SALGSKLAR NU

SÆSONEN FOR HAVEHØNS
STARTER OP I SLUTNINGEN AF FEBRUAR / STARTEN AF MARTS 2020

TILBUD PÅ HØNSEHUSE – SPAR 20%

BRUG PÅSKEN PÅ PROJEKT ‘HØNS I HAVEN’
SPAR 20% PÅ HØNSEHUS DELUXE OG GRANDE LUX.

BESTIL SENEST 16. MARTS – AFHENTNING 4. APRIL. SÅ HAR DU HELE PÅSKEN TIL AT MALE OG SAMLE DIT HØNSEHUS, OG KAN HENTE HØNSENE I PÅSKEDAGENE.

KLIK OG LÆS MERE HER


KONTAKT OS