Hemex Dry

Hvordan anvender du Hemex Dry?

For at få et effektiv resultat med forebyggelsen imod utøj hos dine høns, er det vigtigt, at du følger følgende fremgangsmåde:

 • GØR RENT I HØNSEHUSET

  Det er vigtigt, at du starter med en grundig rengøring af din hønsehus. Fjern halm fra redekassen, spånerne på gulvet og alt løst inventar. Fej loft og vægge ned med en stiv kost.

 • LAV EN BLANDING AF HEMEX DRY OG VAND

  Lav en blanding af Hemex Dry og vand i forholdet: 1 kg. Hemex Dry til 3 ltr. vand. Påfør blandingen alle vægge, gulv, loft, siddepinde og redekasser med en pensel. Brug evt. en spartel i alle revner og sprækker. Efter denne behandling, lader du hønsehuset stå med gennemtræk, så blandingen tørre op.

 • STRØ HEMEX DRY

  Når huset er tørret op, strør du tør Hemex Dry ud på gulvet og i redekasserne, inden du ligger rent halm og rene spåner i redekasserne og på gulvet.

 • SANDBAD AF HEMEX DRY

  I området, hvor dine høns har til vane at sandbade, kan du lave et ‘sandbad’ af rent Hemex Dry. Det er vigtigt, at du ikke fortynder Hemex Dry med sand, grus og ligende. Det skal hønsene nok få gjort, når de tager det nye ‘sandbad’ i brug.

Priser og bestilling

1 pose med 5 kg. Hemex Dry, kr. 115,- inkl. moms. Forsendelse med PostNord

1 sæk med 25 kg. Hemex dry, kr. 300,- inkl. moms. Forsendelse med Freja Transport.

BESTIL HEMEX DRY I VORES WEBSHOP

K

Vi har naturligvis også Hemex Dry i vores butik ved Ugerløse – mellem Holbæk og Sorø.  Du er altid meget velkommen til at komme indenfor vores åbningstider.

Hvad er Hemex Dry?

Hemex Dry består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden, graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent naturprodukt, hvor der ikke er tilsat kalk eller andre fyldstoffer. Hemex Dry kan bruges i alle staldtyper og produktionsformer.

Hemex Dry er godkendt til at brug i æglægningsperioden.

Hemex Dry er godkendt til anvendelse i økologisk landbrug.

Hemex Dry er et rent siliciumpulver, som ikke er tilsat nogen fyldstoffer. Ved brug af Hemex Dry, kan du fortsat spise dine æg uden bekymring.ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN
ONSDAG: 13:00 – 17:00
FREDAG: 14:00 – 16:30
LØRDAG: 09:00 – 12:00


TELEFONTIDER
MANDAG-FREDAG: 8:00-16:00
LØRDAG: 8:00-12:00
RING 59179292


VARETURE
FYN / JYLLAND: Afventer dato
SYDSJÆLLAND: Afventer dato
NORDSJÆLLAND: Afventer dato


NÆSTE HOLD FJERKRÆ
VORES HAVEHØNS ER SALGSKLARE NU
26/7: DAGGAMLE PLYMOROCK
27/7: DAGGAMLE LANDÆNDER

KONTAKT OS