Gæs til salg på Sjælland

Hos Bangs har vi gæs og gæslinger til salg fra slutningen af april til starten af juni måned. Vi har både salg af daggamle og varmefrie gæslinger i hvide og brogede farver. Vores daggamle gæslinger, er til udlevering, så snart vi får dem hjem fra rugeriet. Der kan igennem sæsonen være en lille aldersforskel på vores forskellige typer af gæs, idet at de ikke klækker den samme dag. Vores varmefrie gæslinger er ca. 2,5 uge gamle ved udlevering, og er klar til at klare sig uden varmelampe.

Det er vigtigt, at du bestiller dine gæs på forhånd. Vi åbner op for, at du kan bestille dine gæs, så snart vi har en dato fra rugeriet. Vi forventer, at åbne op for at modtage bestillinger fra den 1. april 2022.

Bestillinger af henholdsvis daggamle og varmefrie gæs, modtages frem til fredag eftermiddag i ugen før udlevering af daggamle gæs.
Vores varmefrie gæs går i vores stalde indtil de er klar. Så varmefrie gæs skal ligeledes bestilles senest ugen før, vi har udlevering af de daggamle gæslinger.

Sæsonen for vores gæs er forholdsvis kort. Vi starter i slutningen af april måned, og har sidste hold i starten af juni måned.

Når du henter dine gæslinger på vores gård ved Holbæk, skal du huske at have en transportkasse med, hvis du vælger at betale i butikken. Ved bestilling foretaget via webshoppen, er de pakket ved afhentning, og du skal ikke medbringe transportkasser.

Ved bestilling af ænder og gæs til levering på vores vareture, kan alderen varierer, alt efter hvordan dagene for holdene passer i forhold til datoerne for vores vareture.

Vi har et minimum på 3 gæs pr. bestilling. Dette skyldes, at gæs er et flokdyr.

Det er ikke muligt at kønsbestemme vores gæslinger.

Hvide gæs | Alder: 5 dage
Hold 1 | 5 dage
Udlevering: 7. maj 2022
Hold 1 | 12 dage
Udlevering: 14. maj 2022
Køn
Assorteret
Sæson
Slut april – midt juni
Hvide gæs | Alder: 9 dage
Hold 1 | Udlevering
11. maj 2022
Alder
9 dage
Køn
Assorteret
Sæson
Slut april – midt juni
Brogede gæs
KUN 1 HOLD I ÅR !
Udlevering: 21. maj 2022
Alder
Pt. ukendt
Køn
Assorteret
Brogede gæs | Varmefri | Udsolgt
KUN 1 HOLD I ÅR !
Udlevering: 1. juni 2022
Alder
2½ - 3 uger
Køn
Assorteret

Bestilling af ænder og gæs

Afregning i butikken – bestil til betaling i butikken
Du kan bestille dine gæs til betaling i butikken – her bestiller du dine ænder og gæs via mail eller telefon, og afregner i butikken. Der kan ved sæsonstart og igennem sæsonen være stort pres på kassen, og der kan forekomme ventetid på ekspedition.

Bestil i webshoppen – og spring køen over
Du kan også vælge at bestille dine gæs via webshoppen – her vil din bestilling være pakket, når du kommer i butikken. Din bestilling er mærket dit ordrenummer. Denne bestillingsform giver dig mulighed for at betale din bestilling på forhånd, og du kan derved undgå kø ved kassen.

Når du har gennemført din bestilling, modtager du efterfølgende en bekræftelse af din bestilling via mail.

Da gæs er et folkdyr, modtages kun bestillinger af minimum 3 stk. pr. ordre.

Vareture til Nordsjælland, Lolland-Falster, Fyn og Jylland

Bor vi langt fra hinanden, kan vi tage din bestilling af gæs med på vores vareture. Vi har levering af ænder og gæs til følgende områder:

Frederikssund og Nordsjælland
Haslev, Nr. Alslev, Stevns og Lolland-Falster
Fyn – langs motorvejen
Jylland: Kolding, Bramdrupdam, Brørup og Korskrogen.

Vi har naturligvis også mulighed for at tage foder og udstyr med til dine ænder og gæs.

Klik her og se næste dato for varetur i dit område

Info