Fuglefrø til vildtfugle 2019-02-05T08:48:57+01:00

Fuglefrø

FUGLEFRØ

Hos Bangs har vi et stort udvalg af fuglefrø

Vi har et stort udvalg af fuglefrø til vildtfugle sammensat med tanke på at dine vildtfugle foran vinduet får tilbudt kvalitetsfoder til rimelige priser.

Vildtfugleblanding – Holbæk-blandingen

Denne blanding er en speciel blanding til vildtfulge med jordnødder – også kaldet ‘Holbæk Blandingen’. Blandingen er sammensat, så den rammer så bredt som muligt – med tanke på at tilgodese behovet for mad til alle havens fugle.

Den er sammensat af 16 forskellige frøsorter, bla. Gul hirse, solsikker, rød hirse, knækket majs og kanariefrø.

1 sæk / 20 kg. Kr. 249,- inkl. moms

Vildtfugleblanding – Almindelig

Denne blanding er lidt ”gammeldags” sammensat med en del korn og en lidt mindre del frø. Den henvender sig til en lang række fugle såsom hønsefugle, duer, spurvefugle og mejser.

Det er en god og alsidig blanding, som kan anvendes både i by og på land, men har mest sin berettigelse, hvor fasaner og duer kan ”samle op”.

5 kg. Kr. 55,- inkl. moms  20 kg. Kr. 155,- inkl. moms

Vildtfugleblanding – Lux

Blandingen er god til småfugle som siskener, sangere, drosler, mejser, finker, spurvefugle og mange flere, udover dette tager den også hensyn til lidt større fugle som fasaner, duer mm.

Denne blanding indeholder bla. solsikke, iregi, knæk majs, milo korn. Senegal, hampfrø. rødhirse, afsk. jordnødder og japansk hirse.samt lidt forskelligt korn.

5 kg. Kr. 65,- inkl. moms  20 kg. Kr. 180,- inkl. moms

Vildtfugleblanding – SuperLux

Denne blanding tager i vid udstrækning hensyn til de små fugle som siskener, sangere, drosler, mejser, finker, spurvefugle og mange flere. Blandingen er alsidigt sammensat og er derfor meget populær hos mange arter.

Denne blandingen indeholder bl.a: Solsikke iregi, Gul hirse, Knæk majs, Milo korn, Senegal, Hampefrø, Rød hirse, Afsk. jordnødder og Japansk hirse.

5 kg. Kr. 80,- inkl. moms  20 kg. Kr. 249,- inkl. moms

Solsikkefrø – stribet

Det høje olieindhold i solsikkefrøene er en vigtig energikilde for de vilde fugle om vinteren

15 kg. Kr. 175,- inkl. moms

Jordnødder – afskallet

Jordnødder er meget fedtholdige, og er derfor elsket af mange af de fugletyper, der kommer i vores haver om vinteren.

5 kg. Kr. 200,- inkl. moms   20 kg. Kr. 575,- inkl. moms

Læs her de gode råd om fodring af vilde fugle og valg af fuglefrø

Mange spørger om man skal fodre vildfuglene om vinteren. Når vores fugle sidder derude i sne, frost og rusk, føler vi trang til at fodre dem med fuglefrø. Der er mange argumenter for og imod af såvel eksperter som fagfolk. Men alt andet lige, er det vigtigt, at fodre med fuglefrø, for at småfuglene kan komme nemmere igennem vinteren. Det gælder især de fugle, der har vænnet sig til at bo eller overvintre i nærheden af os. Desuden er det jo super hyggeligt, at kunne følge de smukke fugle på tæt hold, mens de nyder fuglefrøene. Men det er vigtigt, at vi gør det på den rigtige måde.

Skal jeg vælge frit hængende foderbræt eller foderautomater?

Et fuglebræt er ofte meget pynteligt lavet af f.eks. birketræ og med stråtag. Men det kræver også en hel del arbejde. For at minimere risikoen for overførsel af sygdomme fra den ene fugl til den anden, bør vi lægge fodret på en vaskbar flade, der er let at renholde, og så få den renset dagligt. Her er rengøringen af frit hængende foderautomater nemmest. Her bliver fodret ikke fordærvet, og det udskiftes løbende. Med den hængende foderautomat undgår du også, at der bliver sammenblanding af foder og fuglemøg.

Foderplads på jorden

Nogle af havens fugle bl.a. rødhals og flere finkearter, foretrækker at finde deres føde på jorden. Man må derfor beskytte dem mod katte ved at skærme pladsen af med tornede grene og kviste.

Du skal være særligt opmærksom på…

ikke at have for store mængder foder af gangen, men hellere fodre oftere. Fodret må ikke blive vådt, da det øger risikoen for dødelige sygdomme. Fodret må ikke komme i kontakt med fuglemøg, da det kan medvirke til stor smittefare, fuglene imellem. Finder man døde fugle ved foderpladsen, bør man indstille fodring, fjerne alle foderrester og desinficere stedet.ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN
ONSDAG: 13:00 – 17:00
FREDAG: 14:00 – 16:30
LØRDAG: 09:00 – 12:00


TELEFONTIDER
MANDAG-FREDAG: 8:00-16:00
LØRDAG: 8:00-12:00
RING 59179292


VARETURE
FYN / JYLLAND: Afventer dato
SYDSJÆLLAND: 26/6
NORDSJÆLLAND: 1/7


NÆSTE HOLD FJERKRÆ
VORES HAVEHØNS ER SALGSKLARE NU
28/6: DAGGAMLE ISA WARREN & SCAN LABELLE
26/7: DAGGAMLE PLYMOROCK
27/7: DAGGAMLE LANDÆNDER

OBS ! SÆSONEN FOR GÆS SLUTTER NU !! BESTIL NU – SIDSTE CHANCE

KLIK HER FOR MERE INFORMATION

KONTAKT OS