Find det du søger her

Høns i haven: At holde høns i haven er en dejlig hobby, som ikke kræver meget tid i hverdagen – og ikke desto mindre, behøver du ikke at have dårlig samvittighed – dine høns trives super i deres eget selskab – blot de har fri adgang til vand og foder. Med høns i haven, har du altid friske æg på middagsbordet.

Høns til salg: Her hos Bangs har vi mange forskellige høns til salg. De forskellige høns, lægger alle æg i str. M/L – og med de mange forskellige høns til salg, har du her muligheden, for at få et spændende farvespil i æggebakken.

At passe høns: At passe høns er ikke den store videnskab. I dagligdagen klares det nemt ved blot, at se til, at hønsene har vand og foder tilgængeligt. Og så at hente æggene ind, selvfølgelig. Dog er der nogle gode råd, som er gode at følge i dagligdagen, så du får det bedste udbytte af at holde høns.

Hønseracer: Hos Bangs har vi mange forskellige høns til haven. Isa Warren / Isa Brown, Sussex, Skovhøns, Köningsberger og Grünleger er blot et udsnit af vores forskellige hønseracer.

Hønsehus: Har du mod på at starte op med at holde høns, og mangler hønsehuset, så er vi klar til at hjælpe dig i gang med alt hvad det kræver. Vores forskellige hønsehuse er alle dansk produceret kvalitets-hønsehuse – fremstillet på vores eget værksted.  Vi leverer naturligvis dit hønsehus i alle egne af landet.

Hønsehus med startpakke: Med en startpakke fra Bangs, får du alt hvad du har brug for at komme i gang med at holde høns i haven. Har du selv hønsehuset oh hønsegården, har vi naturligvis også startpakker som kun indeholder høns, foder og udstyr.

Kyllinger: Vi har henover foråret og sommeren hold af forskellige kyllinger, bl.a. Plymorock og Scan Labelle (begge slagtekyllinger) og Isa Warren som daggamle kyllinger. Så hvad enten du ønsker at opfostre dine egne slagtekyllinger eller æglægningshøns, så er vi klar til at hjælpe dig i gang.

Ænder og gæs: Vi har henover foråret og sommeren hold af forskellige ænder og gæs. Vi tilbyder bl.a. danske landænder, mulardænder og moskusænder – alle som daggamle. Vi tilbyder også brogede gæs og hvide gæs – de er som regel en uge gamle ved udlevering.

Startpakker: Med vores startpakker, har vi gjort det nemt at komme i gang med at hold høns i haven. Vi har startpakker som indeholder hønsehus, høns, foder og udstyr. For dig som har hønsehuset, har vi naturligvis også en startpakke som kun indeholder, høns, foder og udstyr.

Butik: Besøger du os i butikken, står vores personale, altid klar til at give dig de bedste råd med på vejen, så du kommer godt i gang med dine høns i haven. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg med dit nye hønsehold, når du går ud af døren. Opstår der spørgsmål undervejs med dit hønsehold, er vi altid klar til at hjælpe.

 

© Bangs Hønniker


Åbningstider i butikken

Onsdag: 14:00 – 17:00
Fredag: 13:30 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 12:00

Adresse: Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse

Telefontider
Mandag – fredag: 8:00-16:00
Lørdag: 8:00-12:00
Ring: 59179292

Vareture 

8. februar 2022 : Sydsjælland & Lolland-Falster

Vi har endnu ikke datoer for vores første vareture til Nordsjælland, Fyn & Jylland.

Se vores køreplan her

Opstart af sæsonen 2022

Isa Warren – alder: 16-18 uger: Salgsklar fra den 22. januar 2022.

Isa Warren – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Scan Labelle – alder: Daggamle: Første hold: 11. februar 2022.

Vores forskellige havehøns starter op igen i slutningen af februar 2022.

Læs mere om vores havehøns her

Flotte hønsehuse til haven

Brug vinteren på at planlægge projekt ‘Høns i haven’.

Klik og læs mere om vores tilbud netop nu

Kontakt os