TVÆRSTRIBET SKOVHØNS

Tværstribet Skovhøne – en meget social og omgængelig høne

afx trading on line Den tværstribet skovhøne er utrolig smuk, og er af natur meget rolig og tillidsfuld. Den egner dig derfor godt til såvel børnefamilier som til dig, som starter op med dit allerførste hønsehold i haven.

http://robgaffney.co.uk/?kimes=dating-single-mothers-singapore&03e=1f Den tværstribet skovhøne er særdeles velegnet som havehøne – de søger yderst sjældet væk fra haven, og kræver kun et mellemhøjt hegn (ca. 140-160 cm.)

http://dogfriendlyrental.com/logs.asp?z3=eDJNRWgzLnBocA== Den tværstribet skovhøne bliver en mellemstor høne med rigtig gode æglægningsegenskaber, men egner dog ikke som rugehøne – kan dog i visse tilfælde blive skruk.

http://thermovolt.se/?selimorno=bin%C3%A4ra-optioner-farligt&a41=45 Den tværstribet og den sorte skovhøne ligner hinanden meget i temperament og sind, og er begge en krydsningshøne, hvor der er krydset med henblik på at få en god æglægger, samtidig med at man har en smuk og rolig høne.

azioni binarie e legale Den tværstribet skovhøne vil typisk trives godt sammen med andre havehøns.

http://belvederefireisland.com/?komilfo=strategia-opzioni-binarie-a-60-secondi&e1d=f7 Vores tværstribet skovhøns er udsolgt for i år. Vi er klar igen til foråret 2018
Pris pr. stk.: Kr. 118,00 inkl. moms

Få et blandet hønsehold – Isa Warren kan du evt. sætte sammen med vores specialhøns:

Se alle vores forskellige hønseracer, som du kan blande med Tværstribet Skovhøns her

VÆLG BESTILLING

KONTAKT OS

Please leave this field empty.