Scan Labelle kyllinger 2018-10-24T11:15:35+00:00

SCAN LABELLE KYLLINGER

SCAN LABELLE SLAGTEKYLLINGER

Scan labelle daggamle kyllinger er for dig, som ønsker at opfostre dine egne kyllinger til slagt. Efter kyllingernes første leveuger under varmelampe, kan du have Scan labelle-kyllingerne til at vokse op sammen med dine andre høns.

Scan Labelle kyllinger er meget livskraftige kyllinger med stærke ben og ingen benproblemer. Scan labelle kyllinger har en lavere tilvækst og dermed en lavere slagtevægt. Scan Labellekyllinger har en meget fin kødkvalitet og kødstruktur med et minimum af fedt. Kyllingerne har brune fjer med hvide underfjer, hvide ben og næb og meget hvidt skind.

Det er typisk mest optimalt at slagte Scan Labelle kyllinger omkring 8 – 10 ugers alderen. I denne alder er de nemmest at plukke og ordne, da de efter 10 uger sætter nye fjer, og derved er mere besværlige at ordne.

I pasningsvejledningen for kyllinger, kan du læse meget mere om hvordan du skal bære dig ad i forhold til pasning af daggamle scan labelle-kyllinger. Pasningsvejledningen følger naturligvis med, når du henter dine kyllinger.

Det er vigtigt, at du ringer til os eller sender os en mail, når du beslutter dig for, at vil starte op med daggamle kyllinger. Når vi ved, hvornår næste hold er klar, vil det blive publiceret her på hjemmesiden, og har du bestilt i forvejen, vil du blive ringet op, eller få en mail med dato for afhentning. Afhentning af kyllinger er typisk en torsdag eftermiddag.

Mangler du udstyr til dine kyllinger, kan du købe det med hjem, når du henter kyllingerne i vores butik. Vi har et stort udvalg af udstyr til kyllinger i butikken – så du kan altså hente både kyllinger, foder og udstyr til kyllinger hos os.

Sæsonen er slut for i år. Vi får hold igen i foråret 2019

Prisliste inkl. moms

Minimum bestilling: 5 stk.
5-9 stk. Kr. 25,00     10-49 stk. Kr. 20,00     + 50 stk. Kr. 18,00

BESTIL VIA FORMULAR
BESTIL VIA WEBSHOP

Vi har også Plymorock og Isa Warren som daggamle kyllinger. Kom tilbage til overblikket over vores daggamle kyllinger her.

VÆLG BESTILLING

KONTAKT OS


Hvad er svaret?
81 − 72 =