ØKO Dansk Juleand 2018-07-17T10:55:29+00:00

ØKOLOGISK DANSK JULEAND

ØKOLOGISK DANSK JULEAND

Vores økologisk juleænder nyder livet under åben himmel med fri adgang til motion, kløver og græs, foder og vand. Herudover får alle vores fjerkræ på friland ligeledes økologisk grøntaffald fra Kieselgården ved Ugerløse.

Vores ænder lever frit, hvilket resulterer i mørkt kød – og måden de fodres på, giver en økologisk juleand med en helt enestående fedtmarmorering samt en let nøddesmag.

Da alt vores fjerkræ slagtes på gården på vores eget fjerkræslagteri, skånes de for lange dyretransporter til slagteri, og stresspåvirkningen bliver derfor minimal i forbindelse med slagtning.

3 gode grunde til at vælge en juleand fra Bangs

  • Juleænderne opvokser på friland med fri adgang til motion, græs og kløver
  • Juleænderne slagtes på vores eget slagteri på gården, og udsættes derfor ikke for dyretransport til slagtning.
  • Juleænderne er kødfyldte – kødet er mørkt og saftigt med tilpas fedtmarmorering.

Vores økologiske juleænder sælges som frostvarer. De bliver slagtet i oktober – november måned, og indfryses efter slagt.

Alle vores ænder bliver renset ved slagt, og inde i anden finder du en lille pose med indmad, som fryses ned sammen med anden. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være nogle få pigge, som skal fjernes inden tilberedning. Dette skyldes, at dyrene lever meget frit, og derfor kan de modnes en lille smugle forskelligt. På slagteriet har vi naturligvis gjort vores yderste for at fjerne piggene.

Opvækstbetingelserne for vores økologiske juleænder

Vores økologiske juleænder starter livet i lune stalde, indtil de er store nok til at blive lukket ud på friland.

Herfra nyder de livet under åben himmel – de soler sig – de basker med deres vinger – de snadre og bliver beskidte – og har naturligvis mulighed for at søge læ for vejr og vind. Alt sammen i overensstemmelse med landandens natur.