KALKUNER – BRONZE KALKUNER

read Bronzekalkuner fra Bangs Hønniker på Sjælland, er 4-6 uger gamle, og assorteret. Har du en drøm om, at opfostre dine egne kalkuner, er det her du skal starte.  Når du opfostre kalkuner, er det vigtigt i forhold til dyrevelfærden, at de har mulighed for fri bevægelse og derved kan få forstærket sin naturlige adfærd.

http://stadsmagasinet.se/blog/tag/imac/ Sæsonen for bronzekalkuner er meget kort. Vi forventer at starte sæsonen op i uge 22, og efterfølgende have 2-3 hold med 14 dages mellemrum.

try this website Sæsonen er slut for i år. Vi starter op igen i foråret 2018.

Check Out Your URL Alder: 4-6 uger
Køn: Assorteret

http://winevault.ca/?perex=opzioni-binarie-a-tempo Pris: Kr.95,00 pr. stk. afhængig af alder.

Bestil via formular
Bestil via webshop

you could look here useful content Husk: At medbringe emballage til transport, hvis du bestiller via vores formular.
Bestillinger i webshoppen, er pakket når du kommer, hvilket giver dig mulighed for at udgå kø i butikken.

Pasning af kalkuner

opzioni binarie piattaforme opinioni Vores bronzekalkuner er 4-6 uger gamle ved salg. Du skal i starten fodre dem med startfoder, og når de er 6 uger, kan du begynde at supplere startfodret med hvede. Overgangen fra startfoder til hvede skal ske over en 14 dages periode, sådan at når kalkunerne er 8 uger gamle, fodres de med 50% startfoder og 50% hvede. Denne fodersammensætning fortsættes indtil bronzekalkunerne er slagteklar.

best free dating sites perth australia Hunkalkuner er typisk slagteklar omkring 16-17 ugers alderen, og kan forventes at have en slagtevægt på omkring 6-10 kg.

stocastco opzioni binarie Hankalkuner er typisk slagteklar omkring 20-21 ugers alderen, og kan forventes at have en slagtevægt på omkring 15-20 kg.