Juleand 2017-12-11T13:37:17+00:00

JULEAND

JULEAND

Juleand med den korteste vej fra mark til bord

3 gode grunde til at vælge en juleand fra Bangs:

  • Juleænderne opvokser på friland med fri adgang til motion, græs og kløver
  • Juleænderne slagtes på vores eget slagteri på gården, og udsættes derfor ikke for dyretransport til slagtning
  • Juleænderne er kødfyldte – kødet er mørkt og saftigt med tilpas fedtmarmorering

Opvækstbetingelserne for vores juleænder

Vores juleænder starter livet i lune stalde, indtil de er store nok til at blive lukket ud på friland – herfra nyder de livet under åben himmel med fri adgang til motion, kløver og græs, foder og vand ad litium. De soler sig – de basker med deres vinger – de snadre og bliver beskidte – og har naturligvis mulighed for at søge læ for vejr og vind. Alt sammen i overensstemmelse med landandens natur.

Landænderne er langsomme i tilvækst, og slagtes når de er 14-18 uger gamle.

Det kan tydeligt smages, at din juleand er opvokset på friland, og har haft fri adgang til motion under åben himmel. Du vil opleve, at juleanden er kødfyldt – at kødet er mørkt og saftigt med en tilpas fedtmarmorering. Ved den rette tilberedning, får du her en super lækker juleand, som med opvækstbetingelserne i mente, kan serveres og spises med rigtig god samvittighed.

Almindelig eller økologisk juleand?

Alle vores juleænder opvokser under de samme betingelser. Uanset om det er en almindelig eller økologisk juleand.

Forskellen finder du i det foder og de jordarealer de går på.

Vores økologiske juleand får kun økologisk foder under deres opvækst, og går på økologisk anlagte jordarealer. Vore økologiske juleænder slagtes i november måned, sælges derfor kun på frost.

Vores almindelige juleænder bliver ligeledes slagtet i november måned – men vi har et lille hold, som slagtes lige op til jul, og derfor kan bestilles som ferskvarer. Ved bestilling af fersk juleand, SKAL den afhentes i butikken, lørdag d. 23. december fra kl. 9.00-12.00.

ØNSKER DU EN FERSK JULEAND, SKAL DEN RESERVERES

39 STK. TILBAGE…

UDSOLGT 2017

UDSOLGT 2017

Alle juleænder er naturligvis renset, og inde i anden finder du en lille pose med indmad. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være nogle få pigge, som skal fjernes inden tilberedning. Dette skyldes, at dyrene lever et meget frit liv, og derfor kan de modnes en lille smugle forskelligt. På slagteriet har vi naturligvis gjort vores yderste for at fjerne piggene.

Slagtning

Vores ænder udsættes ikke for transport til slagtning. Alle vores ænder opvokser på vores egen ejendom, og slagtes på vores eget slagteri her på ejendommen. Vores ænder indfanges direkte fra marken under meget rolige og kontrolleret forhold. Vi indfanger ænderne i små mængder ad gang, sådan at slagt og indfangning foregår på en kontinuerlig måde med største respekt for din juleand.

Afhentning af juleænder / frost

Vi starter op med udlevering af vores landænder den 8. november. Herefter er det muligt at hente din juleand i butikken på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse indenfor vores åbningstider. Sidste dag for udlevering af ænder på frost holder vi d. 22. december fra kl. 14.00-16.30

Afhentning af ferske juleænder

Vi har udlevering af ferske juleænder d. 23. december i butikken på Tingstedvej 38, 4350 Ugerløse, i tidsrummet 9.00-12.00.

Du kan ligeledes bestille landkyllinger, julegås og kalkun til Thanksgiving hos Bangs

FÅ TILBAGE…

UDSOLGT 2017

Sådan foregår det ved bestilling af ænder m.m. via vores hjemmeside:

Når du klikker på billedet, bliver du dirigeret over i vores webshop: bangs-foderlevering.dk.

Her vælger du dit fjerkræ, og går videre til kassen i webshoppen. Ved bestilling af fjerkræ, skal du betale deposistum på kr. 100,- pr. bestilt fjerkræ. Depositumet fratrækkes prisen på dit fjerkræ ved afhentning. Efter vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse fra vores webshop, og modtage en kvittering på din betaling den efterfølgende hverdag.

Når du henter din bestilling i butikken, skal du oplyse ordrenummeret fra webshoppen.

BESTIL VIA WEBSHOP

Det siger vores kunder om vores juleænder

Kære Bangs Hønniker!

Vi hentede en fersk and, den 22/12, og vil lige melde tilbage, at det ikke er sidste gang. Vi er yderst tilfredse, den blev stegt til Juleaften, og var på alle måder til topkarakterer.

De venligste hilsner, samt et godt nytår, til Jer alle.

Fra Familien Bugge


Hej med jer !

Tak for en superlækker and til Jul – de var virkelig velsmagende og kødfyldte.

Med venlig hilsen

Anne Marie
Dyrlæge, Lejre Dyreklinik