Juleand fra friland

Nu kan du bestille din juleand m.m hos Bangs

PostkortSå er det nu vi starter op med at opfostre vores landænder og gæs til Mortens Aften og Juleaften.

Følg os på Facebook – https://www.facebook.com/bangs.dk – hvis du vil følge din juleand eller julegås fra starten af opvæksten.


Historien bag vores fjerkræ fra friland

De første 3 uger af dyrets liv tilbringes i lukkede stalde med adgang til varmelamper. Herefter lukkes de ud på friland, hvor de har fri adgang til græs, kløver, vand og vandhuller. Omkring 12-20-ugers alderen, slagtes de af et mobilt slagteri, så derfor har vores dyr ikke været udsat for den stress, enhver dyrtransport medfører.

Vælger du at bestille din juleand eller gås til Juleaften hos Bangs, har din råvare haft de bedste betingelser
under opvæksten.


 

_DPS0254

_DPS0168.NEF1_DPS02371_DPS0284.NEF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bangs Hønniker er leverandør til vores lokale kro, Elmely Kro

_DPS0412‘Det kan ses på råvaren, at den er frisk og i god kvalitet. Og det kan smages at dyret haft de
bedste betingelser under opvæksten’, siger Poul fra Elmely Kro

‘Vi er yderst tilfreds med vores lokale leverandør af frisk fjerkræ til vores restaurant’


Vi har fået Poul til at lave en opskrift på vores fjerkræ, så du kan lave din frilandskylling eller andesteg, som en af lokalområdets bedste restauranter gør det. Klik her

By | 2015-09-04T10:22:45+00:00 september 4th, 2015|GÅRDBUTIK|Kommentarer lukket til Juleand fra friland

About the Author: