Fjerkræ fra Bangs 2018-11-19T10:35:36+00:00

FJERKRÆ FRA BANGS

Hos Bangs har vi mange jern i ilden. Vores kerneprodukter er dog høns og hønsehuse – men vi kan meget mere, og favner bredt. Vi har udover salg af høns og hønsehuse, også salg af blandt andet små daggamle slagtekyllinger og forskellige daggamle ællinger – og der kommer vores produktion af spisefjerkræ ind i billedet.

Rundt om vores ejendom på Midtsjælland, har vi marker anlagt med græs og kløver – noget af det er økologisk anlagt. Og her går vores eget spisefjerkræ under åben himmel – nyder livet som en rigtig landkylling (skovkylling og økologisk landkylling) – landand (juleand) og landgås (julegåsen).

Alt vores spisefjerkræ slagter vi på vores eget fjerkræslagteri – og derfor udsættes intet af vores fjerkræ for de lange transporter – som der kan være til nærmeste fjerkræslagteri.

Hos Bangs har vi både en konventionel og en økologisk produktion af vores spisefjerkræ. Opvækstbetingelserne er dog de samme – den eneste forskel er foderet og græsarealet de går på. (Den økologiske produktion går på marker, som er omlagt til økologi).

Du finder vores fjerkræ i fryserne i butikken

Juleænder og Julegæs

Netop nu går vores juleænder og julegæs på vores marker. De nyder sommervarmen og har et frit ande- og gåseliv under åben himmel. Vores julefjerkræ har vi gående både konventionelt og økologisk.

BESTIL HER

Bestil fjerkræ fra Bangs her

SKOVKYLLING

Vægtklasse 1,7-2,3 kg.
Kr. 69,- pr. kg.

ØKO LANDKYLLING

Vægtklasse 1,7-2,3 kg.
Kr. 90,- pr. kg.