Blodmider og utøj 2017-03-15T09:51:05+00:00

BLODMIDER

Bekæmpelse af blodmider, lopper, paracitter

Har dine høns fået utøj, såsom lus, lopper eller blodmider er Hemexcide yderst virksomt. Hemexcide er et rent naturprodukt, som ikke er tilsat nogen fyldstoffer. Ved behandling med Hemexcide, kan du fortsat spise dine æg uden bekymring.

Hvad er Hemexcide?

Hemexcide består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent mineral pulver, som er GMO-frit og derfor godkendt til økologisk landbrug. Stoffets parasitdræbende virkning er ikke kemisk, men derimod mekanisk: Hemexcide® klæber sig til miderne, som dør i løbet af ca. et døgn.

Anvendelse

Udstrø pulveret på gulvet og i redekasserne ca. 50/75 gr. Pr. m2. Lav evt. en bakke hvor hønsene kan “sandbade” i Hemexcide®. Pulveret kan også blandes med vand i forholdet 1:3 og påsmøres siddepindene og vægge.

Bekæmpelse

Når skaden er sket, rengøres og desinficeres hønsehuset eller staldene. Hemexcide® blæses ud i hønsehuset eller stalden og klæber sig til blodmiderne, som dør i løbet af ca. et døgn. Denne metode anvendes i dag med stor succes af mange.

Forebyggelse

Du har mulighed for at forebygge. Engelske erfaringer viser, at Hemexcider (R) virker i ca. 12 måneder, når det opslemmes i vand og sprøjtes ud. Naturligvis efter grundig rengøring.

Hvordan ved jeg om mine høns har blodmider? Læs mere her

Hemexcide er også virksom overfor…

Du kan også anvende Hemexcide® til blodparacitter hos slanger, krybdyr og fugle i voliere. Eksempelvis parakitter, kanariefugle og undulater.

Når du klikker på den orange ‘Bestil i webshop’ knap bliver du dirigeret over på vores webshop www.bangs-foderlevering.dk – her kan du gennemføre dit køb af Hemexcide (R), og din bestilling vil efterfølgende blive leveret som valgt i check-ud fasen.

Hemexcide

Et rent siliciumpulver, hvori der ikke er tilsat kalk eller andre former for fyldstoffer.

1 pose / 5 kg. Kr. 115,-     1 sæk / 25 kg. Kr. 300,- inkl. moms

Bestil via webshop

Staldchok

Effektiv spray mod fluer i stuehuset, stalden eller andre steder. Chokspray er en nem og billig måde at fjerne alle former for utøj hos fjerkræ. Effektiv mod bl.a. blodmider, kalkben, lus og lopper m.m. Spraydåse med ca. 750 g.

Pris: Kr. 140,- inkl. moms

Bestil via webshop

© Bangs Hønniker

Bestil ØKO Frilandskylling her

KONTAKT OS


Hvad er svaret?
5 + 4 =